Οι celebrities διασκέδασαν υπό τους ήχους του David Morales

0
19

Τα Night of The Meisters Parties του «Jägermeister» έχουν έναν και μοναδικό κανόνα για τους καλεσμένους τους. Ποτέ δεν πρέπει να πουν τι συνέβη στο party!

Όλοι οι διάσημοι καλεσμένοι που βρέθηκαν στο κλίμα του πιο exclusive underground, bartenders only party της Ελλάδας, έμειναν κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό.

Ο ανορθόδοξος κώδικας του Βερολινέζικου clubbing ζωντάνεψε σε μια μοναδική «Jägermeister» βραδιά, που όμοια της δεν είχαμε ξαναδεί εδώ και πολλά χρόνια.

Ο DJ Meister David Morales μαζί με τον Dino MFU και τον Αντώνη Δημητριάδη εγγυήθηκαν ένα γνήσιο burning session, με την ένταση στο full μέχρι το πρωί και με ένα μοναδικό vibe που έδωσαν οι δεκάδες επώνυμοι καλεσμένοι που ήταν εκεί!

Highlights της βραδιάς οι ήχοι από το ηλεκτρικό τσέλο που έπαιζε live και μας υποδέχτηκε στην είσοδο του Lohan Club, drag queens σε μοναδικά show, aerial dancers, party animals και performers έδωσαν το στίγμα ενός πραγματικά ανατρεπτικού «Jägermeister» party.

Ανάμεσα στους celebrities που έδωσαν το παρών στο μοναδικό αυτό party ήταν οι: Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κωνσταντίνος Βασάλος, Κώστας Σόμμερ, Λεάννα Μάρκογλου, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Πάνος Καλίδης, Τραϊάνα Ανανία, Τζώρτζια Βαϊνά, Εύη Ιωαννίδου, Ιλένια Ουίλιαμς, Νίνα Λοτσάρη, Μάκης Τσέλιος και πολλοί άλλοι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here