Νάβας: «Έχω την ίδια επιθυμία να φύγω όσο και πεθάνω»

0
2

O Κέιλορ Νάβας θέλει να παραμείνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, παρά την απόκτηση του Βέλγου τερματοφύλακα της Τσέλσι Τιμπό Κουρτουά . Μία άφιξη που έδειχνε πως ανοίγει την πόρτα εξόδου για τον τερματοφύλακα της Κόστα Ρίκα. Αλλά μία τέτοια προοπτική φαίνεται να απέχει από την πραγματικότητα.
«Πείτε το με δύναμη: Έχω την ίδια επιθυμία να φύγω όσο και πεθάνω», είπε χαρακτηριστικά σε Onda Cero και Cadena Ser όταν ρωτήθηκε σχετικά.
«Ο Κέιλορ είναι εξαιρετικός. Είναι ευτυχής που ανήκει στη Μαδρίτη και είμαστε ευτυχείς που είναι μαζί μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να τον έχουμε επειδή είναι ένας υπέροχος τερματοφύλακας. Οι τερματοφύλακες μας είναι πολύ καλοί και ειδικά ο Κέιλορ», είπε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Χουλέν Λοπετέγκι.
Βέβαια η άφιξη του καλύτερου τερματοφύλακα του κόσμου, μάλλον θα τον αφήσει στον πάγκο. Αλλά ο Κέιλορ Νάβας είναι αποφασισμένος να αγωνιστεί για να παραμείνει το «1». Ήδη έχει δημιουργήσει ιστορία στη Ρεάλ Μαδρίτης, κερδίζοντας τρεις διαδοχικούς τίτλους Champions League. Και κυρίως δεν αισθάνεται κατώτερος από κανέναν.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕsports.ert.gr.
Source: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ